Naar inhoud

Radioworkshops

Dit project werd mede mogelijk gemaakt door LEADER en Provincie Antwerpen.

Lokaal bestuur Beerse en Huis van het Kind stellen met trots voor: Busje komt zo, een project dat mede mogelijk gemaakt werd door LEADER en Provincie Antwerpen.

Het wordt een heuse mobiele ontmoetingsplek die op verschillende plaatsen in Beerse en Vlimmeren halt zal houden. Deze zomer staan er waanzinnig leuke radioworkshops voor en met jongeren vanuit onze eigen radiotrailer op het programma. Hoe geweldig is dat?!

De jonge radiomakers bepalen zelf wat er moet gebeuren. Wat denk je van interviews met en door jongeren of lokale deejays die zorgen voor aanvullende muziek? Ook panelgesprekken en debatten rond actuele thema’s gaan we niet uit de weg, net als serieuze en diepgaande babbels met vrijwillige psychologen… Super boeiend om dit allemaal mee te helpen realiseren, zowel langs de technische als inhoudelijke kant. En daar hebben wij jou voor nodig.

Ben je tussen 12 en 25 jaar oud en is radio maken iets voor jou of heb je gewoon kei veel interesse?
Heb je vooral ook massa's goesting om mee te werken aan onze workshops en kun jij je vrij maken op 18 en 21 augustus en op 4 september, telkens van 13.30u tot 16u?

Meedoen?

Schrijf je dan snel in voor dit übercoole jongerenproject via dit formulier.
Samen met enkele jongeren en een professionele radiomaker ga je de workshops van augustus mee vorm geven. De workshops zijn volledig gratis.

De grote live uitzending van de radioshow zal doorgaan op het openingsfeest van de nieuwe mobiele ontmoetingsplek voor jongeren op vrijdag 10 september.

Laat dus zeker van je horen en heel graag tot snel.

Oh, enneuh... check het promofilmpje hieronder!

Groetjes,

Team “ Busje komt zo”
Mobiele ontmoetingsplaats voor jongeren