Naar inhoud

Geïnspireerde schrijvers gezocht!

We hebben het avontuur in onze achtertuin herontdekt, de schoonheid van onze beken en bossen, vogels die we gisteren niet hoorden, eekhoorns die we niet meer zagen. We werden weer verliefd op onze vierkante meter tuin, de geraniums op ons balkon. Geeft de natuur dichtbij huis jou ook inspiratie?

Schuilt er in jou een poëet die de natuur als inspiratie gebruikt?

Kruip zelf in je pen of zoek een passend stukje poëzie en bezorg ons een mooie foto van dat plekje in de natuur dat jou inspireerde ten laatste op 7 januari via vaart@beerse.be. Voeg er ook een woordje uitleg over het gekozen natuurplekje en tekst aan toe. Jong en oud, iedereen is welkom om mee te doen! Op beerse.bibliotheek.be/ vind je alvast enkele tips naar 'natuurlijke poëzie'.

Tijdens de Poëzieweek, van 27 januari tot en met 2 februari, stellen wij jouw creatie tentoon in de bib en op onze sociale media. Op zaterdag 29 januari worden de teksten voorgedragen bij een hapje en drankje. De geselecteerde inzendingen belonen we graag met een poëtisch geschenk! 

Moeilijk om zelf een foto te maken? Stuur ons een bericht en we zoeken samen naar een fotograaf! Heb je al een foto, maar nog geen passende tekst of is het net andersom? We denken graag mee!

Datum van het bericht: vrijdag 31 december 2021
Huidig nieuwsoverzicht