Naar inhoud

Coördinator TOZ/Centrumleider LDC B4-B5

Binnen het team van het LDC komt de plaats van coördinator TOZ/centrumleider LDC vrij. We gaan op zoek naar een nieuwe collega om deze job op te nemen.

vacature

Zie jij jezelf als dagelijks verantwoordelijke van het lokaal dienstencentrum (LDC)? Heb jij de skills in huis om het thuis- en ouderenzorgbeleid te vertalen naar de eigen werking en deze werking te ondersteunen? Wil jij je ontfermen over de vrijwilligerswerking? Heb jij het in jouw mars om leiding te geven aan de medewerkers van het team Thuis- en ouderenzorg (TOZ) en van het LDC?

Dan ben jij degene die wij zoeken!

Om in aanmerking te komen voor deze job, heb je minstens een bachelor-diploma op zak. Een positief mensbeeld en een hart voor de doelgroep is een basisvereiste. Kennis van de wetgeving inzake thuis- en ouderenbeleid is een grote plus. Eerdere organisatorische en coördinerende ervaring is meegenomen om aan het roer van het LDC te staan en het team aan te sturen.

Ons aanbod

Wie bij ons start als voltijds (38.00/38.00) coördinator TOZ/centrumleider LDC kan rekenen op een minimum bruto maandloon van 2894,41 euro in weddeschaal B4-B5, maaltijdcheques van 8 euro en een fietsvergoeding. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.

Op dit moment leggen we een wervingsreserve aan voor deze functie waaruit zo snel als mogelijk een aanstelling zal gebeuren.
De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke, mondelinge en psychotechnische proef.

Interesse?

Bezorg ons jouw kandidatuur ten laatste op 20 oktober 2021 via beerse.hro.be. Voeg bij je kandidatuur zeker een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister.

Datum van het bericht: woensdag 15 september 2021
Huidig nieuwsoverzicht