Naar inhoud

Doe jij mee met Klapzomer 2021?

Feest mee met 100 jaar De ARK. De woonmaatschappij creëert niet alleen kansen voor kwaliteitsvol en betaalbaar wonen en leven voor huurders en kopers, ze organiseren naar aanleiding van hun 100-jarig bestaan de hele zomer lang ook hartverwarmende activiteiten voor iedereen onder de noemer Klapzomer 2021

Het programma van Klapzomer 2021

DE ARK viert feest! Want 100 jaar geleden werd de kiem geplant van wat vandaag een veelzijdige woonmaatschappij is.

De komende maanden toosten ze op het verleden, maar kijken ze vooral naar de toekomst. Want er is nog werk aan de winkel: ze vragen meer inzet op leefbaarheid en verbondenheid, en handvaten om deze sterke woonmaatschappij verder uit te bouwen. Dit doen ze onder de noemer ‘Klapzomer 2021’. Samen met andere organisaties werkte De Ark een reeks hartverwarmende activiteiten uit.

Op 7 oktober 2021 is er het officiële slotevent. Laat je prikkelen door inspirerende gesprekken tussen bijzondere gasten over samenleving en sociaal wonen. De moderator van dit panelgesprek? Niemand minder dan Fatma Taspinar van het VRT-journaal, zelf ook opgegroeid in een sociale woonbuurt.

Benieuwd naar het programma?
Ontdek het op arkwonen.be/pagina/programma-de-klapper, lees de online feestkrant De Klapper op klapzomer.be of vraag naar de gratis papieren versie op volgende locaties:

  • GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35
  • Bibliotheek Beerse - Heilaarstraat 6 (zomersluiting 12 t.e.m. 24 juli)
  • het Sociaal Huis – Gasthuisstraat 49
  • gemeentehuis – Heilaarstraat 6 (enkel op afspraak - tel 014 61 19 71)
  • sport Beerse - Rerum Novarumlaan 31
Datum van het bericht: maandag 12 juli 2021
Huidig nieuwsoverzicht