Naar inhoud

Jong radiotalent gezocht!

Vorige week lanceerden lokaal bestuur Beerse en Huis van het kind officieel hun nieuwste project voor en met jongeren. Met trots stellen we voor: Busje komt zo, ons eigen mobiele radiostation, dat deze zomer op ronde gaat door Beerse en Vlimmeren.

Radioworkshops vanuit onze eigen radiotrailer

Busje komt zo wordt een heuse mobiele ontmoetingsplek die op verschillende plaatsen in Beerse en Vlimmeren halt zal houden. Deze zomer staan er waanzinnig leuke radioworkshops voor en met jongeren vanuit onze eigen radiotrailer op het programma. Hoe geweldig is dat?!

Onze jonge radiomakers bepalen zelf wat er moet gebeuren. Wat denk je van interviews met en door jongeren of lokale deejays die zorgen voor aanvullende muziek? Ook panelgesprekken en debatten rond actuele thema’s gaan we niet uit de weg, net als serieuze en diepgaande babbels met vrijwillige psychologen… Super boeiend om dit allemaal mee te helpen realiseren, zowel langs de technische als inhoudelijke kant. En daar hebben wij jou voor nodig.

Ben je tussen 12 en 25 jaar oud en is radio maken iets voor jou of heb je gewoon kei veel interesse?
Heb je vooral ook massa's goesting om mee te werken aan onze workshops en kun jij je vrij maken op 21 en 28 augustus en op 4 september, telkens van 13.30u tot 16u?
Schrijf je dan snel in voor dit übercoole jongerenproject via bit.ly/Busje_komt_zo_radioworkshops
Je hebt nog tot vrijdag 25 juni de tijd. De workshops zijn gratis.

Datum van het bericht: woensdag 09 juni 2021
Huidig nieuwsoverzicht