Naar inhoud

Beerse bijt door!

Vandaag 30 april start het lokaal bestuur met een campagne die inwoners oproept om de coronaregels te blijven volgen. De campagne staat niet alleen dicht bij haar inwoners, maar speelt ook in op het ultieme gemeenschappelijke doel: "Als ik nog even doorbijt, kunnen we binnenkort weer genieten van onze vrijheid en bescherm ik mezelf en anderen".

Sensibilisering - Beerse bijt door!

Onder het motto "Beerse bijt door", versterkt door de lokale kreet “Jot begot!", willen we de goesting om vol te houden bij alle inwoners uit Beerse en Vlimmeren een extra boost geven. We doen daarvoor beroep op enkele lokale handelaars uit zwaar getroffen sectoren. Zij zijn de ambassadeurs van de campagne en geven onze inwoners een goede reden om zich aan de regels te blijven houden.

In het kader van de heropening van de contactberoepen sinds 26 april komt op onze social media kanalen als eerste ambassadrice een jonge enthousiaste kapster aan de beurt. Zij hoopt vooral dat ze nu gewoon open kan blijven. Daarom roept ze alle inwoners ook op om nog even vol te houden en de regels te blijven volgen. Ze doet dat niet alleen voor zichzelf, maar ook voor al haar collega-kappers, de sectoren die binnenkort opnieuw van start mogen en voor ieders gezondheid, óók die van jou. In de komende weken komen ook andere sectoren nog aan bod.

Volg ons dus zeker op facebook.com/lokaalbestuurbeerse en instagram.com/lokaalbestuurbeerse/ en ontdek welke andere ambassadeurs hun schouders zetten onder onze campagne “Beerse bijt door”.

Bijten we dus samen nog even door? Jot begot!
Wij kunnen dat!

Datum van het bericht: zaterdag 01 mei 2021
Huidig nieuwsoverzicht