Naar inhoud

Deskundige communicatie - vervangingsopdracht

Op onze dienst communicatie komt tijdelijk (minstens 1 jaar) een plaats vrij. Omdat deze dienst een belangrijke schakel is in onze organisatie, laten we deze stoel niet leeg en bieden we graag iemand de kans om zijn/haar talenten bij ons te komen ontplooien.

vacature

Wie zoeken we?

We zoeken een teamplayer die goed functioneert in een zelfsturend team. Iemand die er niet vies van is om initiatief te nemen en voor bepaalde projecten en evenementen een trekkersrol op te nemen. Uiteraard kan je je schriftelijk en mondeling duidelijk en correct uitdrukken en kan je goed om met deadlines. Dat je ook mee bent met communicatietrends en je jouw weg in het sociale medialandschap kent, zijn zeker en vast pluspunten.

We zoeken iemand met minstens een bachelor-diploma op zak. Een bachelor-diploma in een communicatierichting is een plus, maar ervaring in de sector is dat zeker ook.

Wat bieden wij jou?

Als je bij ons start als deskundige communicatie heb je bij een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling recht op een minimaal brutomaandloon van 2 509,94 euro (niveau B1-B3), maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meenemen. Je komt terecht in een aangenaam team in een organisatie die aandacht heeft voor duurzaam en plaatsonafhankelijk werken.

Voorlopig gaat het om een vervangingsopdracht van een jaar, maar dit kan een tewerkstelling van onbepaalde duur worden.

Wil jij je kandidaat stellen?

Zorg er dan voor dat je met jouw sollicitatie de aandacht en nieuwsgierigheid van de jury weet te trekken. Wie ons overtuigt, nodigen we uit voor een gesprek.

Solliciteren kan tot en met 14 januari via deze link.

Datum van het bericht: dinsdag 05 januari 2021
Huidig nieuwsoverzicht