Naar inhoud

Dankjewel afvalophalers en recyclageparkwachters

Tijdens ‘De week van de afvalophaler en recyclageparkwachter’ van 23 tot 29 november kan je jouw waardering tonen aan de meer dan 250 mannen en vrouwen, afvalophalers én recyclageparkwachters, die in de Kempen dagelijks paraat staan zodat jij je afval gemakkelijk kwijt kunt.

collage merci

Je respect en dankbaarheid kan je eenvoudig laten zien door:

  • je container met het handvat naar de straatkant aan te bieden;
  • je container en zakken altijd goed te sluiten;
  • je afval vooraf mooi te sorteren als je naar het recyclagepark gaat.

Een strik, een tekening, een welgemeende ‘dankjewel’ Wil je hen extra bedanken tijdens ‘De week van de afvalophaler en recyclageparkwachter’? Hang een kleurrijke strik of een mooie tekening aan je container of zak. Verras je recyclageparkwachter met een welgemeende ‘dankjewel’. Want alles went behalve een compliment!


Een foto van je tekening mag je altijd insturen via www.facebook.com/IOKAfvalbeheer of afvalbeheer@iok.be. De mooiste tekeningen worden uitvergroot om op de ophaalwagens te hangen. Een ophaalwagen zien passeren met jouw tekening? Supercool!


Gebrek aan inspiratie? Download en print dan de tekening onderaan, hang deze voor je raam, knoop hem aan je afvalcontainer of –zak of geef hem af aan de recyclageparkwachter. Dat doet iedereen deugd!

Download:

Datum van het bericht: vrijdag 20 november 2020
Huidig nieuwsoverzicht