Naar inhoud

Coach aanbod jeugd B1-B3

Wil jij graag meewerken aan het Vaart-aanbod voor kinderen van 1 tot 12 jaar en hun familie? En heb je minstens een bachelordiploma op zak?

buitengewoon Beerse

Dan ben jij wellicht een geschikte kandidaat voor de functie van coach aanbod jeugd. 

Als coach aanbod jeugd ben je een bekend gezicht en aanspreekpunt voor kinderen van 0 tot 12 jaar en hun (groot)ouders. Je bent een geboren organisator, administratief vaardig, creatief en je loopt over van inspiratie. Deze mix van kwaliteiten maakt dat jij, samen met collega’s en partners, een uitdagend aanbod aan activiteiten kan samenstellen voor kinderen, schoolkinderen en hun families.
Men kan jou doorgaans vinden in de ontmoetingsplaatsen van Vaart, GC ’t Heilaar of de bibliotheken, waar je ook meedraait in de werking op momenten dat kinderen en gezinnen graag komen.

Het gaat om een voltijdse (38.00/38.00) overeenkomst van onbepaalde duur op B-niveau.

Wie bij ons op B-niveau start, kan rekenen op een minimaal brutomaandloon van 2509,94 euro, een fietsvergoeding, maaltijdcheques van 8 euro en de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering. Bovendien kan je tot 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meenemen.

Solliciteren voor deze functie kan tot en met 15 augustus via beerse.hro.be.

Datum van het bericht: woensdag 08 juli 2020
Huidig nieuwsoverzicht