Naar inhoud

Kinesitherapeut gezocht

Voor het woonzorgcentrum zoeken we een kinesitherapeut voor een vervangingsopdracht van een jaar vanaf 1 januari 2021.

buitengewoon Beerse

De kinesisten in ons woonzorgcentrum hebben als taak om enerzijds de bewoners te behandelen die een acute aandoening hebben opgelopen en daarvoor kinesitherapie nodig hebben voor een vlottere genezing of revalidatie. Anderzijds helpen zij de bewoners met de juiste therapie zo mobiel en zelfredzaam mogelijk te zijn waardoor een verbetering van de levenskwaliteit wordt nagestreefd. 

Naast zorgen voor de bewoners, zorgen de kinesisten er ook mee voor dat de andere collega's van het woonzorgcentrum de nodige kennis onderhouden van correcte hef- en tiltechnieken. Op een correcte ergonomische manier werken komt immers personeelsleden en bewoners ten goede.

Voor deze functie zoeken we iemand met een diploma in de kinesitherapie of revalidatiewetenschappen. Belangrijk is ook dat je een RIZIV-nummer hebt. Is de aanvraag van dit RIZIV-nummer nog lopende, of moet je die aanvraag nog doen? Geen nood, de vervangingsopdracht begint pas op 1 januari 2021, dus je hebt nog even tijd om dat in orde te brengen.
Heb je al heel wat jaren ervaring, of kom je net van de schoolbanken en ben je klaar om je opgedane kennis in de praktijk te zetten? Dat maakt voor ons niet uit. Zolang je maar een hart hebt voor je job en het hart op de juiste plaats voor onze bewoners. 
Sportletstels ga je bij ons niet moeten behandelen, maar je kan wel voldoening uit je job halen door met de juiste behandelingen of oefeningen de levenskwaliteit van onze bewoners te verhogen.

We verwachten van jou ook dat je over heel wat communicatieve vaardigheden beschikt. Met de bewoners bouw je een vertrouwensrelatie op en zorg je ervoor dat ze zich veilig voelen bij jou en je bent een aanspreekpunt voor de familie van de bewoners wat betreft de kinesitherapie. Als collega neem je actief mee deel aan het multidisciplinair overleg en geef je nuttige kennis en informatie door over de behandelingen van de bewoners, hun algemene gezondheidstoestand en vorderingen of achteruitgang. Voor je collega's waak je o.a. over een verantwoord hef- en tilbeleid en zorg je voor de nodige vorming hieromtrent.

We bieden jou een deeltijdse (24.00/38.00) vervangingsovereenkomst van een jaar, die start op 1 januari 2021 met een verloning in schaal BV1-BV3 of A1a-A3a. Daarnaast heb je recht op maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Solliciteren kan tot en met 15 september via beerse.hro.be.

Datum van het bericht: woensdag 05 augustus 2020
Huidig nieuwsoverzicht