Naar inhoud

Administratief medewerker C1-C3 dienst sport

Dagelijks bezoeken heel wat mensen van binnen en buiten Beerse ons sportcentrum. Een goede administratie en een klantvriendelijk onthaal zorgen ervoor dat bezoekers er graag en regelmatig komen.

buitengewoon Beerse

Wie zoeken wij?

Als administratief medewerker van de dienst sport ben je verantwoordelijk voor het algemeen onthaal aan de balie of aan de telefoon. Je maakt klanten wegwijs, bezorgt hen de nodige informatie en beantwoordt hun vragen. Je kan correct omgaan met klachten. Daarnaast sta je mee in voor de administratieve ondersteuning van de dienst: facturen, inschrijvingen en reservaties verwerken en opvolgen. Je ondersteunt de werking van de dienst waar nodig en organiseert het werk samen met je collega’s.

 

Wat verwachten wij?

Voor een functie op C-niveau verwachten wij van de kandidaten minstens een diploma hoger secundair onderwijs.
Je kent de werking van een gemeentelijke dienst sport en bent op de hoogte van het aanbod aan activiteiten en infrastructuur. Enige feeling voor sport is gewenst. Je kan vlot overweg met de meest gangbare computerprogramma’s en sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram zijn jou niet vreemd.

Je kan je vlot en foutloos uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling en staat administratief zeer sterk in je schoenen. Je denkt en handelt kwaliteitsvol en klantgericht. Je bent stressbestendig en blijft rustig op drukke momenten of in moeilijke situaties.

Aangezien de openingsuren van het sportcentrum ook buiten de kantooruren vallen, ben je bereid te werken in een flexibele uurregeling met regelmatig avond- en weekendwerk.  

 

Wat bieden wij?

Als administratief medewerker bieden we jou een halftijds (19.00/38.00) contract van onbepaalde duur aan en een minimaal brutomaandloon van 944,77 euro.
Daarnaast kan je rekenen op maaltijdcheques van 7 euro, een fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen.

Je kan tot maximaal 12 jaar nuttige ervaring uit de privésector meenemen.

Interesse?

Bezorg ons jouw kandidatuur via beerse.hro.be voor 15 juli. Voeg bij jouw kandidatuur zeker een kopie van jouw diploma en een uittreksel uit het strafregister. De schriftelijke proef is gepland op 5 augustus. Kandidaten die hiervoor slagen, worden uitgenodigd voor een gesprek in de week van 12 augustus.

Datum van het bericht: dinsdag 02 juli 2019
Huidig nieuwsoverzicht