Naar inhoud

Halftijds zwemschoolcoördinator B1-B3 gezocht

Beerse heeft een goed draaiende zwemschool waar wekelijks zo’n 900 kinderen zwemles komen volgen. Voor de dagelijkse werking van de zwemschool zijn we op zoek naar een halftijdse (19.00/38.00) zwemschoolcoördinator B1-B3.

buitengewoon Beerse

De zwemschoolcoördinator ontwikkelt mee de visie en de toekomst van zwemschool, is verantwoordelijk voor het team van lesgevers en de administratie van de zwemschool. De opvolging van de kinderen tijdens de zwemlessen gebeurt door praktijkcoördinatoren. Als zwemschoolcoördinator sta je dus in nauw contact met deze mensen.

Wat verwachten wij?

Voor deze functie zoeken we iemand met minstens een bachelor-diploma. Ervaring met het geven van zwemles is geen must, maar kan wel een meerwaarde zijn. In principe vallen de werkuren van de zwemschoolcoördinator overdag. Heb je echter geen ervaring in een zwemschool, verwachten we dat je gedurende 1 jaar minstens één avond per week voor jouw rekening neemt als praktijkcoördinator. Zo doe je de nodige praktijkervaring op om een zwemschool in goede banen te leiden.

Uiteraard staan kwaliteit en klantgerichtheid bovenaan jouw prioriteitenlijst en ben je administratief en organisatorisch onderlegd om de zwemschool goed te laten draaien. Zowel voor de ouders als voor de lesgevers.

Wat bieden wij?

Wanneer je mag starten, heb je bij een halftijdse (19.00/38.00) tewerkstelling recht op een vast maandloon van minimaal 1 230,39 euro bruto (niveau B1-B3), maaltijdcheques van 7,00 euro, fietsvergoeding, een hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Dit alles binnen een aangename werksfeer. Er bestaat een mogelijkheid om maximaal 12 jaren ervaring uit de privé-sector mee te nemen.
Voor deze functie leggen we een wervingsreserve van 1 jaar aan.

Interesse?

Solliciteren kan door voor 15 juli je kandidatuur te bezorgen via beerse.hro.be. Voeg bij je kandidatuur jouw CV, een kopie van je bachelor-diploma en een uittreksel uit het strafregister.

De schriftelijke proef voor deze functie is voorzien in de week van 5 augustus. Kandidaten die geslaagd zijn, worden uitgenodigd voor een gesprek in de week van 12 augustus.

Datum van het bericht: woensdag 12 juni 2019
Huidig nieuwsoverzicht