Naar inhoud

Verantwoordelijke applicatiebeheer gezocht!

Zijn migratie, implementatie en configuratie termen die bij jou meteen veel lichtjes doen branden? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien wel de collega die we aan boord willen halen!

 
buitengewoon Beerse

Als verantwoordelijke applicatiebeheer vorm je een ICT-tandem met de verantwoordelijke infrastructuur en beheer je alle toepassingen die je collega's van gemeente en OCMW dagelijks gebruiken. Je bent dan ook hun aanspreekpunt bij problemen en vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie en configuratie van een mid-office CRM-systeem op het MS Dynamics 365-platform.
Je kan een project opstarten, leiden, begeleiden en tot een goed einde brengen. Eén van je eerste uitdagingen is alvast het uitbouwen van een nieuwe website voor gemeente en OCMW. Enige kennis van IT-infrastructuur is handig wanneer je problemen moet oplossen bij afwezigheid van je collega verantwoordelijke infrastructuur.

Je hebt minstens een bachelor-diploma op zak.

Wat bieden wij?

Als je bij ons start op niveau B4-B5 kan je rekenen op een vast loon van minimaal 2 837,72 euro bruto op basis van een voltijdse (38.00/38.00) tewerkstelling, maaltijdcheques van 7 euro, fietsvergoeding, mogelijkheid om aan te sluiten bij onze hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen.
Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.

Interesse?

Solliciteren doe je door ons jouw kandidatuur, samen met een uittreksel uit het strafregister en een kopie van jouw bachelordiploma online te bezorgen via beerse.hro.be. Kandidaturen voor de functie verwachten we ten laatste op 13 augustus.

Heb je vragen over deze vacature, dan kan je voor meer info terecht op de dienst personeel via jobs@beerse.be of op het nummer 014 62 27 60.

 
Datum van het bericht: dinsdag 02 juli 2019
Huidig nieuwsoverzicht