Naar inhoud

Minimale levering aardgas 2016 - 2017

Verwarm je jouw woning met aardgas en betaal je je verbruik vooraf met een aardgasbudgetmeter? Dan kan het OCMW je in de winter een minimale levering aardgas toekennen. Zo houden we het voor iedereen warm!

Foto budgetmeter

In de winter loopt het energieverbruik al gauw op. Soms wordt het zo koud dat je met wat je oplaadt op je aardgasbudgetmeter jouw woning onvoldoende warm krijgt. Het is dan ook mogelijk dat je zonder aardgas dreigt te vallen eens het verbruikskrediet volledig op is en er geen geld is voor een volgende oplaadbeurt.
Om dat te voorkomen, kan je bij het OCMW van Beerse tijdens de spreekuren een tussenkomst vragen om je aardgasbudgetmeter op te laden.

De maatschappelijk assistente doet daarvoor een sociaal financieel onderzoek. Breng daarvoor je bankuittreksels van de laatste 3 maanden mee en eventueel een attest van de verhoogde tussenkomst (te bekomen bij je mutualiteit).  Van zodra de nodige afspraken rond zijn, zorgt deze tussenkomst ervoor dat je je woning kan blijven verwarmen. Zo houden we het voor iedereen warm!

Sociaal Huis
Gasthuisstraat 49
2340 Beerse

Spreekuren:
Ma:      9-11.30 uur
           17-19u30 uur
Di:       9-11.30 uur
Woe:   9-11.30 uur
Vrij:     9-11.30 uur

Datum van het bericht: vrijdag 14 oktober 2016
Huidig nieuwsoverzicht